En İyi Ücretsiz WordPress Temaları

ücretsiz WordPress temaları
WordPress'te ücretsiz blog nasıl açılır, en iyi ücretsiz WordPress blog temaları hangileridir sorularına bu yazımızda cevap bulabilirsiniz.
Hosting Fiyatları

Ağ günlüğü anlamına gelen blog; internet kullanıcılarının farklı konulardaki fikirlerini, deneyimlerini ve bilgi birikimlerini internet ortamında özgürce yansıtmalarını sağlıyor. İstediğiniz herhangi bir konuda blog açarak, siz de kendi dünyanızı diğerleriyle paylaşabilirsiniz. Blog açmak sanılanın aksine oldukça kolay ve ücretsiz bir işlemdir. (Bkz. Blog nedir? Blog nasıl açılır? Başarılı bir blogger olmak için yapılması gerekenler nelerdir?)

Dünyanın en çok tercih edilen içerik yönetim sistemi (CMS) olan WordPress ile sadece 5 dakikada blog açabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken WordPress.com adresini ziyaret ederek hesap oluşturmak ve bloğunuz için gerekli bilgileri girdikten sonra ücretsiz seçeneğine tıklamaktır. İşte bu kadar! Bloğunuz artık yayına hazır.

Bloğunuzu özelleştirmek için karşınıza çıkan ekranda yer alan “Benim Sitem” bölümüne tıklayın. Burası sizin yönetim paneliniz. “Tasarlayın” sekmesinin altında yer alan “Temalar” seçeneğine tıklayarak WordPress’in ücretsiz temalarını görüntüleyebilirsiniz. İstediğiniz temanın üzerine gelerek tıkladığınızda karşınıza çıkan ekrandan “Bu tasarımı etkinleştirin ÜCRETSİZ” butonuna tıklayın. Yeni temanız yüklenmiş olacaktır. Artık içeriklerinizi yayınlamaya başlayabilirsiniz. (Bkz. En Kullanışlı WordPress Blog Temaları)

Ücretsiz blog temaları için WordPress Temalar‘ı ya da ThemeForest sitesini ziyaret edebilirsiniz.

en iyi ücretsiz wordpress temaları

2019’un En İyi Ücretsiz 10 WordPress Teması

İlk kez blog açanlar ya da WordPress’i deneyimlemek isteyenler için ücretsiz temalar gayet işlevseldir. Hangi temayı seçmeliyim sorusuna cevap ararken kararsız kalıyorsanız, sizin için derlediğimiz listeye göz atabilirsiniz. İşte her kullanıma uygun 2019’un en iyi ücretsiz WordPress temaları.

en iyi ücretsiz wordpress teması mh magazine
  • MH Magazine Lite: Haber, magazin, yaşam, moda, seyahat ya da kurumsal bloglar için ideal olan MH Magazine Lite, SEO dostu ve responsive (mobil uyumlu) olmasıyla da beklentileri karşılıyor.
en iyi ücretsiz wordpress teması fullby
  • Fullby: Haber/magazin konseptinde olan Fullby, 10 farklı tasarım seçeneği ile profesyonel ve şık bir görünüm sunarak en iyi ücretsiz temalar arasında yer alıyor.
en iyi ücretsiz wordpress teması virtue
  • Qi Theme: Zarif ve minimalist çizgilere sahip temalarıyla modern ve göze hoş gelen temalara sahip Qi Theme, sahip olduğu e-ticaret, blog veya kurumsal siteler için temalar ile kullanıcılara birçok özgün seçenek sunuyor.
qi theme
  • Virtue: Farklı iş modellerine uygun olarak tasarlanan Virtue; kusursuz tasarımı, responsive (mobil uyumlu) ve SEO dostu olmasıyla öne çıkıyor. Woocommerce ile tam uyumlu çalışmasıyla da, online mağaza oluşturarak satış yapmak isteyenler için harika bir fırsat sunuyor.
en iyi ücretsiz wordpress teması estore
  • eStore: E-ticaret siteleri için en iyi ücretsiz tema seçeneğini sunan eStore, Woocommerce ile tam entegre biçimde çalışıyor. Üstelik Wishlist özelliği ile müşterileriniz, ürünlerinize dair istek listesi de oluşturabiliyorlar. Temanın diğer bir seçeneği olan eStore Magazine ise haber/blog konseptinde tasarım arayanların ihtiyaçlarına cevap veriyor.
en iyi ücretsiz wordpress teması betterhealth
  • Better Health: Profesyonel bir görünüme sahip olan Better Health; medikal sektörde faaliyet gösteren firmalar, hastaneler, doktorlar ve klinikler için ideal.
en iyi ücretsiz wordpress teması quality construction
  • Quality Construction: Özellikle inşaat sektöründeki firmalar için tasarlanmış olan Quality Construction, profesyonel ve modern bir görünüm sunuyor.
en iyi ücretsiz wordpress teması covernews
  • CoverNews: Haber/magazin konseptinde olan CoverNews; zarif tasarımı ve istediğiniz şekilde yeniden düzenleyebileceğiniz seçenekleri ile oldukça kullanışlı bir tema.
en iyi ücretsiz wordpress teması news portal
  • News Portal: Magazin/haber temalı konseptiyle News Portal; çoklu renk seçeneği, retina-ready özelliği ve cross-browser uyumluluğu ile beklentilerin üzerine çıkıyor.
en iyi ücretsiz wordpress teması phlox
  • Phlox: Estetik görünümüyle Phlox; portfolyo siteleri, video bloglar, kurumsal siteler, ajanslar, mobil uygulama siteleri, kişisel bloglar, e-ticaret siteleri ve daha birçok kategorideki bloglar için onlarca tema seçeneği sunuyor.
en iyi ücretsiz wordpress teması sydney
  • Sydney: Sade ve güçlü tasarımıyla Sydney; online varlığını güçlendirmek isteyen freelance çalışanlar, şirketler ve ürün sayfaları için tüm Google fontlarına erişim, tam renk kontrolü, parallax background vb. ayrıcalıklar sunuyor.

Ücretsiz temaların kurulumu ile uğraşmak istemiyorsanız, hosting.com.tr’nin Hazır Site hizmetinden yararlanabilir ve
200+ ücretsiz şablon ile sadece 3 adımda web sitenizi oluşturabilirsiniz.


İlgili İçerikler:

En İyi WordPress E-Ticaret Temaları

Yemek Bloggerları İçin En İyi WordPress Temaları

En İyi Ücretsiz WordPress Temaları

En Kullanışlı WordPress Blog Temaları

En İyi WordPress Page Builder Sayfa Yapma Eklentileri

WordPress E-ticaret Sitesi Kurmak

WordPress Site Hızlandırma, WordPress Web Sitesi Nasıl Hızlandırılır?

ThemeForest Nedir? ThemeForest Üzerinden WordPress Teması Nasıl Alınır?

Woocommerce Nedir? WordPress ile E-Ticaret Yapmanın En Elverişli Yolu

En İyi Çoklu Dil WordPress Eklentileri

Mobile Uyumlu Web Site Nasıl Yapılır?

En İyi WordPress Yorum Eklentileri

Pagespeed Performansı İçin Kullanabileceğiniz En İyi WordPress Hız Eklentileri

WordPress Tema Türkçeleştirme

En İyi WordPress Newsletter Bülten Eklentileri

En İyi WordPress Site İçi Arama Eklentileri

En İyi WordPress İletişim Eklentileri

En İyi WordPress Sosyal Medya Paylaşım Eklentileri

En Kullanışlı WordPress Popup Eklentileri

WordPress Domain Değiştirme, Canlıda Olan Sitenin Alan Adı Nasıl Değiştirilir?

WordPress’te Zararlı Kod, Virüs Taraması Nasıl Yapılır?

WordPress Site Taşıma Nasıl Yapılır?

WordPress Site Güvenliği

WordPress SEO: WordPress SEO Ayarları Nasıl Yapılır?

WordPress Blog Açma Rehberi

Adım Adım Resimli WordPress Kurulum Rehberi

WordPress Nedir? WordPress’in Avantajları Nelerdir?

En İyi WordPress Temaları (Güncel Temalar)

Domain Sorgulama