Bunun için yapacağımız işlem  SQL Server Management Studio’da Tools menüsünde “Options” seçip karşımıza gelen pencerede sol taraftan “Designer” seçip daha sonra “Table and Database Designers” seçmek. Sonra orta kısımda “table options” alanında işaretli olan “Prevent saving changes that require table re-creation” seçeneğinin işaretini kaldırıyoruz ve sonra OK diyoruz.

111201

Yapılan bu değişiklik sonucunda artık önceden oluşturulmuş, kaydedilmiş tablolarımız üzerindeki değişikliklerimizi hata almadan gerçekleştirebileceğiz.
|Hosting.com.tr